Впливовий батько "прокурора під бутиратом" пообіцяв не рятувати сина від покарання

Впливовий батько "прокурора під бутиратом" пообіцяв не рятувати сина від покарання

Фото: Facebook/Киев Оперативный

Проректор академії каже, що син дорослий і сам може вирішувати свої проблеми.

У Києві піймали прокурора Києво-Святошинського району, який кермував автомобілем під дією наркотичних речовин. За словами поліцейських, водій поводився неадекватно та відмовився від медичного огляду, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Свідки кажуть, що 32-річний чоловік почав демонструвати посвідчення працівника прокуратури та намагався вирішити питання на місці. Правоохоронці вважають, що неадекватний стан міг спричини наркотик бутират. На порушника правил дорожнього руху складено протокол, а машину евакуйовано на штрафмайданчик.

У столиці піймали прокурора, який кермував під дією наркотичних речовин

У столиці піймали прокурора, який кермував під дією наркотичних речовин

У прокуратурі Київської області підтвердили, що Віталій Куц справді там працює, але застати його на робочому місці журналістам не вдалося – чоловік із 30 серпня на лікарняному. Прокурори запевняють, що проведуть перевірку та власне службове розслідування. "Якщо вина підтвердиться - буде вирішуватись питання про притягнення до адмінвідповідальності та звільнення", - пообіцяв прокурор області Дмитро Чібісов.

Батько водія працює проректором з наукової роботи в Національній академії прокуратури України. Він каже, що про інцидент дізнався з інтернету. Віталій – його син від першого шлюбу. Із ним старший Куц майже не спілкується вже протягом десяти років. "Доросла людина. Якщо ви його бачили – у нього лисина більше, ніж в мене. Те, що там кричать, що могутній батько – нічого. Вони у мене виховувались в робітничих кварталах. Я казав: ніякої допомоги від мене не чекайте", - пояснив батько водія Віталій Куц.

Вдома у водія в Голосіївському районі консьєрж передав слова матері. "Віталій лежить у постелі. Виходити нікуди не буде. Погано себе почуває. Коментарів ніяких давати не буде", - переказала та.

У 2010 році чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності за зберігання психотропних препаратів. Якщо цього разу провину водія доведуть, на нього чекає штраф у понад 10 тисяч гривень та позбавлення права кермування машиною на рік.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська

Повʼязані теми:

Наступна публікація