Вогнеборці понад 4 години намагаються погасити масштабну пожежу у кінотеатрі "Жовтень"

Вогнеборці понад 4 години намагаються погасити масштабну пожежу у кінотеатрі "Жовтень"

За попередніми даними, постраждалих під час пожежі немає / Фото: facebook.com/Molodistfest

Вогонь намагаються приборкати 80 пожежників.

29 жовтня о 21:44 до оперативно-координаційного центру головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у місті Києві надійшло повідомлення щодо пожежі, котра трапилася у приміщенні кінотеатру "Жовтень", що на вулиці Констянтинівській, 26.

На місце було направлено рятувальників з найближчої, 14-ої державної пожежно-рятувальної частини. Оцінивши масштаби займання, бійці передали до чергової частини інформацію про підвищений ранг пожежі,тому на допомогу їм було направлено підкріплення з пожежних депо Оболонського, Голосіївського, Шевченківського та Соломʼянського районів.

Про це ТСН повідомили у ГУ ДСНС України у місті Києві.

Загалом, за уточненою інформацією, до ліквідації пожежі залучено 12 автомобілів основної та 6 спеціальної техніки з восьми підрозділів Київського гарнізону, а також близько 80 чоловік особового складу.  

Станом на 1:00 гасіння вогню продовжується. Вогонь охопив 300 метрів квадратних покрівлі та перекриттів даху будівлі, постраждали технічні приміщення кінотеатру.  

За попередніми даними, постраждалих під час пожежі немає.  

Наразі розглядається кілька версій займання, однак остаточна причина та обставини події будуть зʼясовуватися після ліквідації пожежі та проведення слідчо-оперативних дій.

Нагадаємо, що кияни збираються пікетувати КМДА у жовтому, щоб захистити спалений "Жовтень"

Повʼязані теми:

Наступна публікація