Вночі у центрі Києва зайнявся будинок: загинула жінка, постраждав поліцейський

У будівлі стався вибух невідомого походження.

У ніч на 20 січня у Шевченківському районі Києва житловий будинок охопила пожежа, унаслідок якої загинула жінка та постраждали мешканці будівлі. Окрім того, унаслідок обвалу конструкцій будинку у лікарні опинився поліцейський.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС України.

"Під час гасіння пожежі евакуйовано 5 осіб, врятовано з третього поверху двох дорослих та дитину, двох дітей з попереднім діагнозом - "отруєння продуктами горіння" - госпіталізовано до дитячої лікарні Охматдит, та співробітника Національної поліції з травмами різного ступеню внаслідок обвалення конструкцій будинку госпіталізовано до Київської обласної лікарні. Під час гасіння пожежі виявлено тіло жінки", - йдеться у повідомленні прес-служби.

За попередніми даними, пожежа ймовірно виникла на першому поверсі в офісному приміщенні житлового будинку з подальшим розповсюдженням вогню. Крім того, під час гасіння пожежі стався вибух невідомого походження. Пожежу вдалося локалізувати о п'ятій годині ранку.

На місці події працює 19 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 84 людини особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у Києві, 4 відділення з 23 представниками особового складу ДП МРЦ ДСНС України.

Нагадаємо, що 16 січня в Одесі масштабна пожежа охопила ринок промислових товарів "Меркурій" у Суворівському районі міста. Чорним димом затягнуло кілька житлових кварталів. Торговці зазнали величезних збитків, адже вогонь поширювався так стрімко, що врятувати товари не було жодної можливості. Цілий ряд контейнерів геть вигорів за якихось півгодини. Унаслідок пожежі одну жінку доправили до лікарні з отруєнням чадним газом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація