Влада нічого не може зробити з нахабним біженцем з Донбасу, який тероризує своїх сусідів у Києві

Влада нічого не може зробити з нахабним біженцем з Донбасу, який тероризує своїх сусідів у Києві

Чоловік, який називає себе біженцем з Луганська, знущається і з влади, і з сусідів.

Біженець поставив у квартирі шумні верстати і почав заправляти автомобілі побутовим газом просто з кухні.

Погрози сусідам, руйнування прибудинкової території, створення на власній кухні газової колонки для заправки автомобіля – це лише коротенький список хуліганських вчинків жителя столичної Воскресенки. Тепер він ще і з поліцейських та інших чиновників знущається, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Старенький "Ford" перекриває в'їзд до будинку і таким чином заблокував машини КиївГазу та поліції. Його власник так поспішав додому, що забув навіть зачинити вікно. Поліцію і комунальників регулярно викликають місцеві жителі - просять вгамувати мешканця квартири номер шістнадцять.

Сьогодні сюди приїхала оперативна група. В присутності поліцейських і робітників КиївГазу проводять у квартирі обшук. Чоловік з'явився тут півроку тому, сказав, що біженець із Луганська. З першого дня його присутність у будинку стала відчутною. Він поставив у квартирі шумні верстати і почав заправляти автомобілі побутовим газом просто з кухні.

Директор ЖЕКу, до якого приписаний будинок, каже, що порушник громадського спокою демонструє зневагу передусім до органів влади, але зробити влада нічого не може. Міліціонери розводять руками.

"Реально в нас по закону нема важелів впливу на цю людину. Це його власність, він що хоче, те і робить, і поводить себе нахабно", - каже директор ЖЕКу.

Поки в квартирі переселенця триває розмова із міліціонерами, електрики відключають квартиру від мережі, а газовики від'єднують його, а заразом і цілий стояк, від газу.

За півгодини його під руки виводять поліцейські. Разом із ним зіштовхують газомобіль з дороги і звільняють проїзд у двір. Під вигуки сусідів на нього надівають кайданки і відвозять у найближчий відділок.

Та вже за годину переселенець повернувся. Раніше чоловік називав себе Артуром, сьогодні він - Петя. З кавуном в руках, посмішкою на обличчі та комерційною пропозицією до ТСН.

"П'ять тисяч маєш? Давай спочатку 5000, все розповім і зайдеш до мене у квартиру. Зрозумій правильно, мені потрібно 5000. Я три дні не працюю, бабусь розважаю, тому п'ять тисяч знайдеш — зателефонуєш. Я можу для тебе бути ким хочеш, якщо ти мені заплатиш", - сказав він і пішов додому.

Нагадаємо, сусіди зняли відео, як чоловік заправляє автівки. Домашня АЗС, за словами місцевих, працює щоденно – рано-вранці та пізно ввечері. Власний автомобіль новий сусід теж підганяє просто під вікно. Для цього геть вирубав усі квіти та спиляв яблуню.

Кореспондент ТСН Дмитро Святненко

Біженця із зони АТО, який тероризує сусідів у Києві, не можуть заспокоїти

Біженця із зони АТО, який тероризує сусідів у Києві, не можуть заспокоїти

Повʼязані теми:

Наступна публікація