Віконна решітка розтрощила череп 1-річної дитини в Києві

Віконна решітка розтрощила череп 1-річної дитини в Києві

Хлопчик у дуже тяжкому стані в реанімації.

У Києві на голову однорічному хлопчику впали 30-кілограмові ґрати, якими в під'їздах закривають вікна. Дитина нині в тяжкому стані в реанімації з кількома переломами черепа, йдеться в сюжеті ТСН.16:45.

"Коли ця решітка на нього впала, він перестав дихати! Мама схопила його і побігла до нас додому на шостий поверх", - розповіла сусідка Надія Кубрак. У під'їзді знайшлися ті, хто вміє робити штучне дихання. Завдяки цьому малюк протягнув до приїзду медиків.

В одній зі столичних багатоповерхівок на дитину впала віконна решітка

В одній зі столичних багатоповерхівок на дитину впала віконна решітка

Доки батьки з хлопчиком у лікарні, в під'їзді терміново почали робити ремонт. Хоча місцеві жителі твердять: ремонт робили рік тому. Тоді пофарбували стіни, а дірки від кронштейнів заштукатурили. На перших трьох поверхах ґрати повісили на місце, а з четвертого та вище – просто приставили до стіни. Саме така решітка і впала на дитину, котра підійшла та торкнулася її.

Керівник Святошинської райдержадміністрації Володимир Ріпка просить поки що не розпитувати в нього про ситуацію – доки сам не розібрався, як могло статися, що люди скаржилися на міську гарячу лінію, але ніхто нічого не зробив. Він уже створив комісію, котра має встановити причини трагедії. Крім того, за фактом службового недбальства поліція розпочала власне слідство. Винуватцям загрожує кримінальна відповідальність – позбавлення волі строком на 5 років.

Кореспондент ТСН Неллі Ковальська

Повʼязані теми:

Наступна публікація