Велике весілля в Києві: цієї суботи одночасно одружать 100 пар Актуально

Велике весілля в Києві: цієї суботи одночасно одружать 100 пар

У Києві на Співочому полі пройде наймасштабніша шлюбна церемонія року

Молодят і гостей вітатимуть Наталія Могилевська, Неангели, Еріка, Олег Вінник, Потап і група Мozgi, а також інші виконавці.

15 серпня на Співочому полі пройде наймасштабніша шлюбна церемонія року, на якій одночасно одружать 100 пар. Учасників з усієї України зібрали організатори "Великого весілля" – "Русское Радио Украина" і бренд MARENGO.

Організатор концерту, програмний директор "Русское Радио Украина" Валерій Сасковець: "Ми традиційно відзначаємо свята, які люблять наші слухачі. Весілля – це завжди яскрава велика сімейна подія. Ми подаруємо великий концерт українських зірок і плануємо зібрати близько 10 000 гостей, які стануть учасниками грандіозного гуляння. Обіцяємо одружити всіх бажаючих, а ще буде багато музики, веселощів і шампанського!"

У цей день на "Великому весіллі" всіх молодят і гостей вітатимуть: Наталія Могилевська, Неангели, Мята, Бангладеш, Віктор Павлік, Еріка, Олег Вінник, Світлана Тарабарова, Авіатор, Потап і гурт Мozgi. Крім того буде працювати зона експрес-одруження, де всі бажаючі зможуть укласти свій шлюб всього за кілька хвилин і отримати свідоцтво.

Організатори фестивалю вірять, що такі заходи стануть прекрасним стимулом для подружжів згадати про радісну подію, а всі, хто тільки планує одружитися зможуть повністю відчути всі емоції свята.

Початок Великого весілля на Співочому полі в Києві о 14:00

Наступна публікація