Велика родина ЖК "Чайка" в черговий раз поповниться новими жителями Пресреліз

Велика родина ЖК "Чайка" в черговий раз поповниться новими жителями

Новий будинок введений в експлуатацію

Сертифікат готовності будинку № 26 корпус 2 отримано 30 вересня.

30 вересня в житловому комплексі "Чайка" введено в експлуатацію 198 квартирний будинок по вул. Лобановського, № 26, корпус 2, загальною площею - 8 700 кв.м.

Зовнішні і внутрішні стіни - силікатна цегла, утеплені полімерної фасадною системою, це значно знижує тепловтрати будівлі. Квартири під чистову обробку, вартістю від 495 000 грн. На момент здачі будинку 90 % квартир вже продано.

Введений в експлуатацію будинок має індивідуальне опалення в кожній квартирі, що дозволить забезпечувати тепловий режим в залежності від індивідуальних уподобань.

Наявність упорядкованих прибудинкових територій, безпечних дитячих майданчиків, відкритих охоронюваних стоянок для паркування особистих автомобілів є стилем забудови компанії "ОМОКС".

Сертифікат готовності будинку № 26 корпус 2 отримано 30 вересня. 10 жовтня відбудеться заселення мешканців.

Новий будинок введений в експлуатацію

У рамках заходів щодо вручення ключів від квартир і перерізання червоної стрічки, буде організовано прес-брифінг з генеральним директором компанії "ОМОКС", забудовником ЖК "Чайка", Кулагіним Олексієм Володимировичем і святкова розважальна програма для маленьких жителів - новоселів.

На заході щодо введення житлового будинку в експлуатацію будуть присутні представники ПАТ "Київенерго" та ВАТ "Київоблгаз", що дасть можливість власникам квартир в один день укласти індивідуальні договори на обслуговування систем електро - та газопостачання.

"Сподіваюся, що така ініціатива компаній "Київенерго" і "Київоблгаз" заощадить масу часу" - зазначив генеральний директор компанії "ОМОКС", забудовник ЖК "Чайка", Олексій Кулагін.

ЖК "Чайка" - це сучасне місто з населенням в 22 тис. жителів, будівництво якого ведеться з 2006 року. Комплекс розташований на території 47 га. На сьогоднішній день в рамках комплексу здано в експлуатацію 400 000 кв.м нерухомості, проект буде реалізований до 2020 року.

Забудовник і обслуговуюча компанія чекають новоселів в 10.10.2014 о 12.00 в ЖК "Чайка" по вул. Лобановського, № 26, корпус 2.

Наступна публікація