Величезні затори скують мало не весь Київ наприкінці літа

Величезні затори скують мало не весь Київ наприкінці літа

Київ стане непроїзним наприкінці літа

Шляховики не встигають з ремонтом головних артерій міста та наперед вибачаються перед киянами.

Величезними заторами готується зустріти усіх Київ наприкінці літа, адже дорожники не встигають відремонтувати великі проспекти до того, як люди масово повернуться з відпусток і з'їдуться на навчання, а частину вулиць взагалі перекриють, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Керівництво Київатодору вже почало вибачатися за можливий транспортний колапс.

Так, на проспекті Перемоги, яким в'їжджають у столицю з боку Житомира, досі триває масштабна реконструкція. Пластикові відбійники мали б прибрати до першого вересня, однак, ремонтники скрізь не встигають.

Керівник Київатодору повідомив, що проблемним буде й міст над Кільцевою дорогою.

"Шляхопровід не встигаємо до 1 вересня, згідно технологій. Закінчимо у середині вересня", - запевнив гендиректор Київавтодору Петро Береговий.

Київатодор пророкує скорий транспортний колапс

Київатодор пророкує скорий транспортний колапс

Водночас вулицю Сагайдачного після Дня Незалежності взагалі перекриють. Вулиця стане пішохідною спочатку до половини, далі до третини, а в жовтні й повністю буде перекрита, бо саме до Покрови (14 жовтня) вже обіцяють запустити в обидва напрямки тунель на Поштовій площі.

Також у наступному році почнуть реконструкцію розв'язки на Ленінградській площі її зроблять дворівневою за понад 400 млн грн.

Нагадаємо, що українців до 2015 року чекають постійні затори на трасі Київ-Одеса. Капітальний ремонт на ділянці автодороги від Києва до Білої Церкви планують закінчити через 18 місяців.

Кореспондент ТСН Інна Боднар

Повʼязані теми:

Наступна публікація