В київському ресторані "Риба у вогні" сталася "кривава бійка"

В київському ресторані "Риба у вогні" сталася "кривава бійка"

Організатори фестивалю "Де кіно. Епізод 2" презентували нові номінації.

Вранці, 6 квітня, на презентації фестивалю "Де кіно" відбулась сутичка між молодими людьми. У ресторані "Риба у вогні", що по вулиці Сагайдачного, ревнивий чоловік вистрілив у коханця своєї дружини. Відвідувачі презентації були у цілковитому шоці. На диво, на місці був священик та пінгвіни, які врятували хлопця.

Таким чином організатори фестивалю "Де кіно. Епізод 2" презентували нові номінації. Перформанс влаштували 1+1 медіа та FILM.UA, аби по-справжньому передати ті емоції, які вони очікують від конкурсних робіт.

Нові номінації фестивалю "Де кіно. Епізод 2": "Драма", "Комедія" і "Жахи". Загалом конкурсних номінацій буде п'ять. Із програми минулого року організатори залишили дві – "Фільм на мобільний телефон" та "Вебізод".

Приймання робіт розпочнеться вже 18 квітня. Хронометраж конкурсних відео має бути до 7 хвилин. Роботи прийматимуть до 17 липня.

Відбудеться фестиваль "Де кіно. Епізод 2" 22-23 вересня на кіностудії FILM.UA. Окрім перегляду конкурсних робіт, на відвідувачів чекають десятки майстер-класів від українських і світових кіномитців, виступи українських гуртів, фуд-корти та інші активності. 

Як відреагували гості презентації на неочікуваний перформанс, дивіться відео:

Наступна публікація