В київській лікарні помер журналіст: його застрелили невідомі у масках

В київській лікарні помер журналіст: його застрелили невідомі у масках

Чоловік помер від кульового поранення / Фото: Вести

Наразі невідомо, де і коли відбудеться панахида за загиблим.

Сьогодні вранці у київській лікарні швидкої допомоги помер кореспондент відділу "Київ" газети "Вести" В'ячеслав Веремій.

Учора ввечері невідомі в масках розстріляли журналіста. Медики кілька годин боролися за життя чоловіка, проте він помер на операційному столі.

Редакція газети розшукує свідків трагічної смерті журналіста і висловлює слова жалю його близьким.

Нагадаємо, що вчора ввечері, на перехресті Володимирської та Великої Житомирської невідомі чоловіки з бітами і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках напали на В'ячеслава Веремія та ІТ-фахівця Олексія Лимаренка. Чоловіки поверталися із роботи на таксі. Коли автомобіль зупинився на світлофорі, на них напали невідомі. Машину навіть закидали "коктейлями Молотова".

Водій таксі отримав серйозні травми ноги, Олексій - обличчя. Їм була надана медична допомога, а В'ячеслав отримав кульове поранення в груди. Він помер від втрати крові і поранень, котрі були не сумісні із життям, - пишуть "Вести". 

Журналіст тільки 18 лютого вийшов на роботу, адже тривалий час перебував на лікарняному через те, що від час штурму на Грушевського у сутичці частково втратив зір.

У кореспондента залишилися дружина і маленький син.

Нагадаємо, що раніше у Києві від силовиків постраждав 21 журналіст, у багатьох переломи, одному куля влучила в лоб

Повʼязані теми:

Наступна публікація