В Києві молода мама вкрала із супермаркету 18,5 кг м'яса у дитячому візку

В Києві молода мама вкрала із супермаркету 18,5 кг м'яса у дитячому візку

Киянка вкрала з супермаркету майже 20 кг м'яса в дитячому візку / Фото: gour-mand.ru

Жінка зізналася, що вперше вийшло випадково, а інші чотири випадки крадіжки - спонтанно.

В Києві молода мама за 5 "ходок" вкрала зі столичного супермаркету "Сільпо" 18,5 кг свинини на суму 1317 грн.

Кілька днів поспіль киянка виносила з магазину великі м'ясні вирізки в кишені дитячої коляски. Кожен биток важив 3,5-4 кілограми і коштував 250-280 гривень.

У супермаркеті на вулиці Гната Юри 37-річна Світлана була постійною клієнткою, жила неподалік і кожен раз приїжджала з дитиною в колясці придбати необхідні продукти, пише Комсомольська правда в Україні.

Жінку вже знали в обличчя продавці, касири та охоронці, і ніколи ні в чому не підозрювали. Але якось випадково один з секьюріті зауважив, що дитяча сумка, яка висить на візку, досить об'ємна, і попросив молоду маму показати вміст. У сумці виявився шматок відмінної вирізки вагою 3,5 кг, не пробитої у чеку. Тут же викликали міліцію.

Читайте: Няня, яка била немовля руками і ногами по голові, попалася на крадіжці продуктів (відео)

У відділенні вона у всьому зізналася і розповіла про інші крадіжки. Каже, що вперше вийшло випадково, а далі вона діяла спонтанно.

Світлана постала перед судом. Служителі Феміди врахували, те, що жінка одна виховує однорічної дитини, знімає квартиру і живе на допомогу з догляду за дитиною. Суд засудив її до трьох років позбавлення волі, але залишив на волі, призначивши їй випробувальний термін - один рік.

Повʼязані теми:

Наступна публікація