У жахливій аварії в Києві загинули двоє гонщиків: авто летіло на високій швидкості

У жахливій аварії в Києві загинули двоє гонщиків: авто летіло на високій швидкості

У жахливій аварії в Києві загинули двоє гонщиків: авто летіло на високій швидкості

Тарас Колесник та Олексій Долот / Фото: m2motors.com.ua

Volkswagen занесло в правий бік, а потім стався контакт з бордюрним каменем і з двома опорами шляхопроводу.

У жахливій київській ДТП загинули двоє відомих автоспортсменів - Тарас Колесник та Олексій Долот. Такі уточнені дані подає портал m2motors.

Столичні поліцейські з'ясували, що внаслідок перевищення швидкості руху автомобіль Volkswagen занесло в правий бік, а потім стався контакт з бордюрним каменем і з двома опорами шляхопроводу. В результаті зіткнення транспортний засіб розірвало на три частини. 32-річний водій, киянин, та 20-річний пасажир, уродженець Донецької області, від отриманих травм загинули на місці, повідомила начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції в Києві Оксана Блищик в ефірі телеканалу "112 Україна".

"ДТП сталася між 4 та 5 годинами ранку. Автомобіль, який їхав на великій швидкості, занесло в правий бік і він проїхав 100 м. Спочатку зіткнувся в бордюрним каменем, потім з двома опорами шляхопроводу. Поліція зараз опитує свідків", - зазначила вона.

 Жінка-свідок, яка бачила момент удару, зазначила що автомобіль їхав на дуже високій швидкості. Місце ДТП нагадувало більше місце авіакатастрофи.

Тарас Колесник народився у 1984 році. У 2015 він завоював срібло чемпіонату України з ралі.

Раніше повідомлялося, що на Чернігівщині перекинувся автомобіль із двома військовослужбовцями, внаслідок аварії один з них загинув. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація