У столиці золоті батон та унітаз Януковича стали трендом серед туристів

У столиці золоті батон та унітаз Януковича стали трендом серед туристів

Золотий унітаз Януковича набуває все більшої популярності в Україні

Сувеніри із варениками зараз не є популярними. 

Із золотих батонів тепер роблять сережки, брелоки та капелюшки. На популярному у Києві Андріївському узвозі туристи серед магнітів "золоті" батони купують навіть  краще, ніж інший хіт Межигірʼя - "золоті" унітази.  Водночас продавці  сувенірної продукції нарікають, що досі не можуть  розпродати сувеніри з Януковичем, Тимошенко та  Путіним, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Золотий унітаз Януковича мало хто бачив і він одразу ж зник з екс-маєтку Януковича,  проте як символ набирає дедалі більшої популярності  в Україні. Золотий батон нині надягають як сережки, носять із ключами від квартири і навіть хизуються на капелюшках.

Із зображенням золотого батона пройшли центральною площею на мітингу в Москві, а в соцмережах існують цілі спільноти присвячені цьому спадку Януковича. На прилавках для туристів вони зазвичай поруч - блискучі  батон та унітаз. Продавці  зізнаються неохоче, що політичні магнітики  стають  одними із найприбутковіших заробітків. В Інтернеті їх можна купити за 5 гривень оптом, на патріотичних ятках їх  уже продають  по 25. 

На Андріївському батон іде в розкладці поруч із візиткою Яроша та салом із часником. Продавці розповіли, що вареники, шкільні дзвоники із трузубом та магніти із Євромайданом через нові політичні смаки мало хто купує. Януковича, Тимошенко, Ющенка та Кучму продати не можуть уже півроку, тому продавці дозамовляють нових великих золотих батонів.

 

Нагадаємо, що раніше на Вінниччині активісти подарували новій голові РДА "золотий" унітаз і влаштували міні-Майдан

Кореспондент ТСН Світлана Березівська.  

Золоті батони і унітази стали найпопулярнішими прикрасами

Золоті батони і унітази стали найпопулярнішими прикрасами

Повʼязані теми:

Наступна публікація