У столиці зникли 35 млн грн для реконструкції ковзанки для юних хокеїстів

У столиці зникли 35 млн грн для реконструкції ковзанки для юних хокеїстів

Обурені батьки юних хокеїстів вийшли на мітинг

Дітям доведеться займатися просто неба 

Півсотні маленьких хокеїстів із батьками вийшли в четвер на пікет. Вони вимагають добудувати льодовийй стадіон у середмісті столиці. Кажуть, що 35 млн грн, які виділили на реконструкцію ковзанки, чиновники вкрали, — йдеться в сюжеті ТСН.19:30

У Києві дорослі вигукували гасла, а діти грали у хокей просто посеред головної вулиці столиці. Вони прийшли до будівлі профспілок. Саме ця структура — власниця льодового стадіону, на якому діти тренувалися ще два роки тому і який чиновники вирішили реконструювати. Узяли в держави гроші, але ті раптом кудись поділись. Будівельники попрацювали лише кілька місяців і пропали. Щоб будівництво закінчили, батьки хокеїстів  просили і столичного голову, і прем'єр-міністра, і президента. Поки дорослі оббивають пороги, то діти тренуються на любительській кризі під брезентовим куполом.

Читайте також: Збірна України виграла домашній чемпіонат світу з хокею

Наприклад, зимові роздягальні тут - це приміщення розміром півтора на два метри. А навесні, коли купол нагрівається, тренування вимушені взагалі зупиняти. Чиновники знайшли винного — це організація, яка була генеральним підрядником і всіх підвела.

Підвели не лише будівельники, а й самІ власники ковзанки - профспілки. Так вважають у прокуратурі. Тут провели перевірку і відкрили кримінальне провадження.

Читайте також: В Україні створять національну хокейну лігу аматорів

Поки дорослі пікетувальники на Хрещатику шукали винних, молоді хокеїсти вдалися до дій. Спробували налякати чиновників за допомогою ключок. Трохи похуліганили і вирішили розійтися. Діти - на тренування, батьки - шукати нові способи боротьби.

Кореспондент ТСН Мар'яна Бухан

У Києві вимагають збудувати льодовий стадіон

У Києві вимагають збудувати льодовий стадіон

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація