У столиці суперечка АнтиАвтомайдану із опозиційним опонентом закінчилася мирно

У столиці суперечка АнтиАвтомайдану із опозиційним опонентом закінчилася мирно

Опоненти Автомайдану із Харкова заблокували кілька машин

В Автомайдану з'явився опонент.

Учасники АнтиАвтомайдану приїхали з Харкова, щоб висловити свою думку щодо подій у столиці, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Учора вранці на Європейській площі два десятки машин із георгіївськими стрічками заблокували п'ять автомобілів із прапорами ЄС. На допомогу конфліктним сторонам із Маріїнського парку підтягнулися молодики у спортивному, а із боку Майдану - представники самооборони. На щастя, конфлікт мав лише словесний характер. Проте, постраждало колесо одного з харківських автомобілів. За ситуацією спостерігали міліціонери в цивільному. За годину сторони розійшлися з миром.

Активісти АнтиАвтомайдану кажуть, що приїхали відстояти свою думку щодо свавілля у Києві. Євромайданівці вважають, що їхні опоненти приїхали надовго і вони будуть нападати на людей вночі.

Нагадаємо, що в Партії регіонів визнали, що скандальний закон приймали спеціально під Автомайдан. Олійник хоче, щоб нові політичні акції були врегульовані. У скандальному законі йдеться про заборону автомобілям збиратися в колони більше п'яти машин без дозволу МВС. 

У Києві анти-автомайданівці атакували опонентів

У Києві анти-автомайданівці атакували опонентів

Повʼязані теми:

Наступна публікація