У столиці опікунка відгамселила 4-річну дитину до стану коми

У столиці опікунка відгамселила 4-річну дитину до стану коми

Дівчинку без свідомості забрали до реанімації.

У Києві 32-річна жінка відгамселила 4-річну прийомну доньку до втрати свідомості. Із численними забиттями, синцями та набряком головного мозку дівчинка потрапила до реанімації, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Наразі медики борються за життя дитини. Кривдниця пояснила, що прийомна донька отруїлася рибою, тож потребувала негайного промиття шлунку. Анастасія каже, що опікунство над дівчинкою і 7-річним Іваном отримала ще в Краматорську, звідки й переїхала з дітьми до Києва. "Я дівчинку не била. Вона потрапила в лікарню – це в мене питання, як вона в кому впала. Коли від мене її забрали, вона мене чула, реагувала на моє занепокоєння", - твердить жінка. Вона хвилюється, плутається і каже, що таки лупцювала дитину по сідницях і тиснула на живіт, аби викликати нудоту.

Сусіди кажуть, що жінка добре годувала діток. Негативу за Анастасією не помічали і в службі у справах дітей Оболонського району, куди опікунка звернулася торік у грудні аби всиновити обох дітей. Процес стартував, адже діти забезпечені всім необхідним для нормального розвитку та їм приділяється достатня увага для виховання. Інцидент тепер розслідують правоохоронці, а хлопчика в прийомної матері вже забрали на час слідства до дитячого будинку. Проти жінки відкрили кримінальне провадження за статтею про злісне невиконання обов'язків з догляду за дитиною. Їй загрожує до 5 років позбавлення волі.

Кореспондент ТСН Тетяна Боковня

У Києві 32-річна жінка відгамселила чотирирічну прийомну доньку до втрати свідомості

У Києві 32-річна жінка відгамселила чотирирічну прийомну доньку до втрати свідомості

Повʼязані теми:

Наступна публікація