У столиці назвали імена 55 мажоритарників, які пройшли до Київради

У столиці назвали імена 55 мажоритарників, які пройшли до Київради

Київська ТВК назвала 55 із 60 депутатів нової Київради / Фото: УНІАН

У зв'язку із судовим позовом суб'єкта виборчого процесу комісії заборонено оголошувати переможця перегонів у 37-му окрузі

Учора, 2 червня,  виборча комісія визнала обраними шістьох депутатів Київради, які виграли перегони у мажоритарних округах в Оболонському районі: № 29 – Владислава Турця, № 30 – Владислава Михайленка, № 31 – Вадима Столара, № 32 – Вікторію Кустову, № 33 – Юрія Лещенка, № 34 – Олексія Безпалого. 

Також комісія визнала обраними сімох депутатів у мажоритарних округах Дніпровського району: в окрузі № 22 – Олену Овраменко, в окрузі № 23 – Віталія Даниленка, в окрузі № 24 – Анатолія Велімовського, в окрузі № 25 – Олександра Харченка, в окрузі № 26 – Олександра Ліщенка, в окрузі № 27 – Віталія Рослякова, в окрузі № 28 – Олеся Маляревича, пише УНІАН.

Визнано обраними вісьмох депутатів-мажоритарників у Деснянському районі: Ігоря Опадчого – в окрузі № 21, Андрія Білозіра – в окрузі № 20, Василя Севериненка – в окрузі № 19, Олександра Чернікова – в окрузі № 18, Богдана Ганноху  - в окрузі № 17, Юрія Братищенка – в окрузі № 16, Ярослава Гулея - в окрузі № 15 та Вадима Онуфрійчука – в окрузі № 14. 

Також визнано обраним у мажоритарному окрузі № 52 у Солом'янському районі Андрія Андрєєва; в окрузі № 13 у Дарницькому районі - Ігоря Баленка. 

Нагадаємо, впродовж 30 травня - 2 червня КМТВК визнала обраними 32 депутатів Київради.
Було зареєстровано обраними депутатами Київради у мажоритарних округах Печерського району: Аллу Шлапак, Михайла Терентьєва.

У мажоритарних округах Святошинського району - Олександра Пабата, Вікторію Муху, Наталію Чумакову та Андрія Березовського.

Також комісія визнала обраними п'ятьох депутатів Київради в округах Голосіївського району - Олександра Найденова, Людмилу Закревську, Олега Калініченка, Андрія Мельничука та Артура Баленка.

Визнано обраними також депутатів Подільського району - Дмитра Гордона, Валентина Мондриївського, Олексія Окопного та Олексія Панчука.

КМТВК також зареєструвала обраними сімох депутатів Київради в округах Дарницького району б- Сергія Костюка, Сергія Леваду, Олександра Супруненка, Віталія Павлика, Сергія Кримчака,  Володимира Гончарова, Сергія Котвицького.
Також було визнано обраними п'ятьох депутатів в округах Солом'янського району та ще п'ятьох – в округах Шевченківського району.

У Солом'янському районі депутатами Київради стали - Руслан Кисіль, Максим Конобас, Олег Костюшко, Максим Шкуро, В'ячеслав Непоп.

У Шевченківському районі визнані обраними депутатами Київради переможці: Валентина Мандрик, Юрій Левченко, Юлія Лимар, Олександр Бродський та Костянтин Яловий.

У зв'язку із судовим позовом суб'єкта виборчого процесу комісії заборонено оголошувати переможця перегонів у 37-му окрузі

Раніше повідомлялося, що Кличко обходить конкурентів на виборах мера, а до Київради проходять 8 партій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація