У поліції розповіли подробиці резонансного вбивства бізнесмена у Києві

У поліції розповіли подробиці резонансного вбивства бізнесмена у Києві

Фото: Фото Валерії Ковалінської/ТСН

Життю дітей, які також отримали поранення, нічого не загрожує.

Попередніми версіями причин резонансного вбивства бізнесмена у Голосіївському районі Києва є його професійна діяльність і особисте життя.

Про це розповів журналістам на місці злочину начальник головного управління поліції у Києві Андрій Крищенко.

"Попередні версії важко сформулювати, пройшло лише декілька годин. Будемо розглядати професійну діяльність, особисте життя, - це стандартна процедура. Далі будемо відпрацьовувати інші версії", - сказав він.

За словами Крищенка, слідчо-оперативна група встановила, що невідомий стріляв у чоловіка, коли той перебував в автомобілі неподалік від свого будинку. Зловмисник здійснив приблизно 5-6 пострілів. Потерпілий помер у кареті "швидкої допомоги".

Також було поранено двох дітей бізнесмена, 6 і 8 років. Вони наразі перебувають у лікарні, їм надана допомога. "Наскільки нам відомо, їхньому життю нічого не загрожує", - сказав начальник київської поліції.

Андрій Крищенко зазначив, що особа потерпілого була встановлена, перевіряються його зв'язки, графік його сьогоднішнього дня. Керівник столичної поліції зазначив, що вбитий бізнесмен був 1965 року народження, більше про його особу він нічого не розповів.

Нагадаємо, як стало відомо ТСН, розстріляним у Києві бізнесменом виявився ресторатор з Одеси Олександр Ряжев

Повʼязані теми:

Наступна публікація