У поліції Києва пообіцяли реагувати у разі спроб захоплення адмінбудівель

У поліції Києва пообіцяли реагувати у разі спроб захоплення адмінбудівель

Фото: УНІАН

Порушників порядку будуть затримувати.

Поліція Києва готова діяти у разі скоєння провокацій під час акцій у центрі столиці. Про це заявив глава київського управління Нацполіції Андрій Крищенко.

"Поліція не буде перешкоджати проведенню мирного волевиявлення, але буде діяти, якщо будуть провокативні спроби захоплення органів держвлади або зіткнення з правоохоронцями. Будемо затримувати", - наводить "112.ua" його цитату.

Також Крищенко уточнив, що наразі оперативної інформації про конкретні спроби захоплення немає.

Нагадаємо, 14 листопада українські силовики перейшли на посилений режим роботи у зв'язку з високою терористичною загрозою.

Під час масових акцій 15 листопада пообіцяли перекрити центр Києва

Раніше СБУ повідомила, що Росія готується до масштабної дестабілізації ситуації в Україні з 15 листопада. Про початок здійснення такого плану свідчить інформація, вилучена із поштової скриньки радника президента РФ Владислава Суркова, стверджують силовики.  Метою плану РФ є внутрішня дестабілізація України. Це організація дострокових парламентських виборів у нашій державі з метою приведення до влади і посилення проросійських сил в новому парламенті. 

Фейкові акції протесту та безлади російські куратори хочуть влаштувати 15 та 17 листопада – напередодні оголошення остаточного рішення Європарламенту щодо скасування візового режиму для українців.

Через загрозу терактів столична поліція та Нацгвардія переходять на посилений режим роботи

Через загрозу терактів столична поліція та Нацгвардія переходять на посилений режим роботи

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація