У МВС попередили про підвищений рівень терористичної загрози на річницю Революції Гідності

У МВС попередили про підвищений рівень терористичної загрози на річницю Революції Гідності

Фото: УНІАН

У місцях святкування будуть встановлені металошукачі, а рух транспорту обмежать.

В період відзначення третьої річниці Революції гідності 21-22 листопада у Києві залишається підвищений рівень терористичної загрози.

Про це у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

За його словами, за оперативною інформацією, "російські спецслужби та внутрішні антидержавні, деструктивні сили не полишають намірів здійснення провокацій" під час свята.

"Не виключено, що для здійснення провокативних дій може використовуватись патріотична риторика і гасла", - зазначив Шкіряк.

Радник міністра повідомив, що правоохоронці готові до будь-яких викликів. До охорони громадського порядку у Києві буде залучено 6000 правоохоронців, а на територіі всієї Украіни близько 15 000. Створено оперативний резерв МВС, який буде залучатися у разі виникнення позаштатних ситуацій.

21 листопада у місцях проведення заходів і масового скупчення будуть встановлені рамки с металошукачами, наряди поліцейських з металодетекторами, працюватимуть кінологи та оперативники в цивільному. Крім, того, рух транспорту в центрі столиці буде обмежений.

Правоохоронці будуть перебувати в режимі посиленого несіння служби до 24-25 листопада, зазначив Шкіряк.

Нагадаємо, 21 листопада відзначають третю річницю Революції Гідності. Відтак у Києві та в інших населених пунктах України відбудуться меморіальні, урочисті та культурно-мистецькі заходи за участі представників влади, громадянських та молодіжних об'єднань і духовенства. 

До Міжнародного кримінального суду направили докази системності придушення Революції гідності

До Міжнародного кримінального суду направили докази системності придушення Революції гідності

Повʼязані теми:

Наступна публікація