У міліції розповіли подробиці самогубства екс-регіонала Мельника

У міліції розповіли подробиці самогубства екс-регіонала Мельника

Депутат Мельник наклав на себе руки. / Фото: wiesenthal.com

Колишній нардеп застрелився з карабіна.

Екс-регіонала Станіслава Мельника знайшли мертвим у місті Українка під Києвом.

Про це повідомили у прес-службі ГУ МВС України в Київській області.

За попередніми даними, він вчинив самогубство, застрелившись з мисливського карабіна.

"Вчора, близько 9 години вечора нам подзвонили і повідомили про самогубство в місті Українка (Обухівський р-н, Київська обл.) Мельника. У квартиру прийшла його дружина, відкрила двері і побачила чоловіка у ванній. Спочатку вона подумала, що йому стало погано, проте потім виявила в його руках карабін і рани, а також передсмертну записку", - розповіли правоохоронці.

Також вони підтвердили, що у передсмертній записці Мельник попросив пробачити його.

"У ході слідчих дій буде остаточно встановлено, чи було це самогубством", - наголосили у міліції і додали, що наразі відкрито кримінальне провадження за ст.115. КК України (Умисне вбивство), що є стандартною процедурою у таких випадках.

Зазначимо, Станіслав Мельник був депутатом V та VI скликань від "Партії регіонів", а також був депутатом Донецької міськради у 2002-2006 роках. До того ж він протягом шести років очолював СП "Донецький пивоварний завод", з 2005 року і до обрання народним депутатом обіймав посаду генерального директора ЗАТ "Люкс" у Донецьку.

Нагадаємо, 28 лютого зі своєї квартири на 17-му поверсі викинувся екс-регіонал, колишній народний депутат, "диригент" диктаторських "законів 16 січня" Михайло Чечетов. На думку багатьох авторитетних осіб, Чечетова могли довести до самогубства.

Повʼязані теми:

Наступна публікація