У міліції поблажливо прокоментували п'яну лайку своїх співробітників на Євромайдані

У міліції поблажливо прокоментували п'яну лайку своїх співробітників на Євромайдані

Працівники міліції лаялися та погрожували охороні Євромайдану

Правоохоронці не бачать якихось злочинів у поведінці своїх колег.

Нетверезих провокаторів-міліціонерів затримали на Євромайдані. Правоохоронці були в цивільному, поводилися вкрай агресивно, а від випитого ледь трималися на ногах, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Затримані вигукували, що є співробітники міліції. Але їм не повірили, допоки не побачили документи.

З'ясувалося, що бешкетники справді працюють у головному управлінні МВС міста Києва. Іван Грабарчук – старший інспектор, Анатолій Повар – старший інспектор з особливих доручень.

"А тепер скажіть усій Україні, що це за х**ня. Альо, де це дол****б, котрий мене, бл*, крутив тут. Іди сюди!", - формулював думки міліціонер Повар.

Волонтери громадської самооборони вивели провокаторів із натовпу і викликали міліцію. Приїхали і медики, бо один із затриманих не міг піднятись із землі.

Своїх нетверезих колег міліціонери відвезли до відділку. Щодо інциденту учасники громадської самооборони написали офіційну заяву.

Тим часом у київській міліції вже з'ясували, що їхні співробітники були не на службі та спровокували на Майдані лише словесний конфлікт.

"Я не думаю, що співробітник міліції, який у вільний час знаходився на Майдані Незалежності, чи біля Будинку профспілок – це є грубе порушення. Обмежень свободи пересування співробітників міліції на території міста у нас чинним законодавством не передбачено. Якщо будуть ознаки якогось правопорушення, то будуть відомі подальші дії для завершення цієї історії", - пояснила речник ГУ МВС України у Києві Ольга Білик.

Раніше у мережі з'явилося відео п'яних міліціонерів, яких затримали на Євромайдані.

Нетверезих провокаторів-міліціонерів затримали на Євромайдані

Нетверезих провокаторів-міліціонерів затримали на Євромайдані

Повʼязані теми:

Наступна публікація