У Мережі публікують відео гонитви поліцейських за озброєним втікачем на маршрутці

У Мережі публікують відео гонитви поліцейських за озброєним втікачем на маршрутці

У Мережі публікують відео гонитви поліцейських за озброєним втікачем на маршрутці

Чоловік вкрав з маршрутки гроші та набір інструментів.

У Києві правоохоронці полюють на чоловіка зі зброєю, який вранці у спальному районі міста викрав маршрутку, йдеться у сюжеті ТСН.16:45.

Жоден з поліцейських автомобілів, які переслідували зловмисника, не зміг його зупинити.

О 6:30 ранку на вулиці Андрія Малишка, що біля метро, перехожі помічають дивного перехожого та телефонують до поліції. Коли копи підходять до нього - чоловік кидається навтьоки. Від правоохоронців відривається у дворах, вибігає на проїжджу частину та спиняє перше ліпше маршрутне таксі.

"Став пасажира підбирати і одразу позаду забіг цей чоловік із пістолетом. Думаю, людей висадити, а далі вже сам думати, що робити", - розповідає водій маршрутки Віктор.

Віктор оговтується від пережитого. Чоловік каже, що робив перший ранковий рейс. Одразу після погроз зброєю водій випустив пасажирів. У той час зловмисник крізь скло відкрив вогонь по поліцейських. Коли із третього разу нападнику вдалося завести автобус, він виштовхнув і водія.

Чоловік їде у напрямку жвавого бульвару Перова. На перехресті із проспектом Алішера Навої він таранить легковик та проти правил повертає на вулицю Райдужну. Там на нього вже чекає інший поліцейський автомобіль – чоловік врізається і в нього.

Столична поліція оприлюднила фоторобот озброєного злочинця, який вранці викрав маршрутку

Столична поліція оприлюднила фоторобот озброєного злочинця, який вранці викрав маршрутку

Після другого зіткнення зловмисник повертається назад та під'їжджає до станції міської електрички.

Пробиті колеса, розтрощений кузов та кульовий отвір у лобовому склі. Такий вигляд має маршрутка після кількох кілометрів переслідування. Врешті-решт злочинець покинув її на узбіччі та побіг пішки у приватний сектор.

Пані Наталя живе у крайньому будинку. Її зять – поліцейський, щойно почув ґвалт, вибіг із двору та спробував зупинити злочинця, який цілився із пістолета у людей.

"Одній жінці скерував пістолет просто в груди. Він п'яний. Але мій зять вистрілив у повітря, а він прямо в нього", - розповідає Наталя.

Куля влучила правоохоронцю у ногу – його одразу шпиталізували.

"Зробили знімок і поклали в хірургічне відділення. Стабільний стан поки на даний момент", - прокоментувала дружина постраждалого копа.

Зловмиснику вдалось сховатися на великому масиві. З маршрутки із собою він прихопив близько п'ятисот гривень та торбу з інструментами. Місцеві кажуть, переховуватись є де, адже більшість будинків нині порожні.

Поліцейські вже оприлюднили фоторобот злочинця. На вигляд йому 35-40 років. Пошукові заходи тривають. Нині правоохоронці опитують місцевих. Припускають, що чоловік планував здійснити пограбування, коли його наміри викрили. До справи залучені і кінологи. Утім поки що пошуки, що тривають півдоби, результатів не дали.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

Повʼязані теми:

Наступна публікація