У КМДА щогодини з'їдають 40 кг ковбаси і вже вставили вибите скло

У КМДА щогодини з'їдають 40 кг ковбаси і вже вставили вибите скло

Люди чекають на завтрашній Марш мільйону.

Попри рішення суду звільнити захоплену будівлю столичної адміністрації, полишати свій штаб мітингувальники не планують.

Зараз люди облаштовують побут і навіть розпочали ремонт, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

За словами мітингувальників, вони не мають наміру виконувати постанову суду, яка зобов'язала людей звільнити приміщення КМДА впродовж п'яти днів.

Активісти Євромайдану облаштовують навколишню територію і навіть почали ремонт. "Я думаю, що від сьогоднішнього ранку і до завтрашнього вечора люди будуть тільки прибувати. Нас тут буде мільйон", - сказала одна із пікетувальників.

Як повідомила помічник коменданта Вікторія Мурич, вибиті під час штурму Київради вікна були замінені на нові. Найближчим часом також запланований ремонт меблів.

Також за цей час відбувся перерозподіл місць. Раніше в залі КМДА могли поміститися близько тисячі мітингувальників, а зараз біля півтори тисячі. Зокрема, була перенесена їдальня на перший поверх, а пункт видачі теплого одягу знаходиться в іншому місці. Крім того, медпункт розділили на аптечний пункт і місце з надання медичної допомоги.

У КМДА активісти почали ремонт

У КМДА активісти почали ремонт

Загалом за годину в КМДА з'їдається 40 кг ковбаси і випивається 60 літрів води. Єдине, що засмутило трохи людей – відключення точки доступу WI-FI.

Нагадаємо, завтра на Майдані Незалежності пройде Марш мільйону.

Кореспондент ТСН Людмила Бадалян.

Повʼязані теми:

Наступна публікація