У КМДА пояснили, чи вплине підготовка до "Євробачення" на тарифи для киян

У КМДА пояснили, чи вплине підготовка до "Євробачення" на тарифи для киян

Фото: УНІАН

Кошти необхідні на ремонті роботи на електромережах.

Тарифи на електроенергію ніяк не зміняться через підготовку України до проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017", який відбудеться у Києві.

Про це повідомили у прес-службі заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, передає "Українська правда".

"Ремонті роботи на електромережах, що здійснюватимуться в рамках підготовки до проведення пісенного конкурсу "Євробачення", не спричинять збільшення тарифів для мешканців столиці", - пояснив чиновник.

За словами Пантелеєва, для ремонту електроустановок та ліній електропередач для підвищення потужності роботи електромереж Міжнародного виставкового центру використовуватимуть кошти ремонтного фонду ПАТ "Київенерго".

"Ці роботи виконуватимуться в рамках ремонтного фонду підприємства. Наголошую, що підвищення цін на електрику для мешканців столиці у зв'язку із проведенням "Євробачення" не буде", - резюмував заступник голови КМДА.

Нагадаємо, що 8 грудня, виконавчі продюсери "Євробачення 2017" Олександр Харебін і Вікторія Романова представили звіт щодо підготовки України до конкурсу у швейцарській Лозанні. Ознайомившись із ним, у Європейської мовної спілки не лишилося сумнівів, що столиця України гідно прийме міжнародне музичне змагання наступного року.

Представники України під час Генеральної Асамблеї ЄМС представили команду "Євробачення 2017" і виконану роботу з підготовки до пісенного конкурсу. Зокрема, було оголошено бюджет на проведення конкурсу у Києві. Він становить 655,7 мільйона гривень, з яких 455,7 мільйона гривень передбачено в проекті бюджету України, а ще 200 – надає місто-господар пісенного конкурсу - Києв.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Держбюджет-2020
Наступна публікація