У КМДА і в поліції озвучили перші версії трагедії з краном

У КМДА і в поліції озвучили перші версії трагедії з краном

Фото: Фото Валерії Ковалінської/ТСН

Одна людина загинула, двоє у важкому стані госпіталізовані.

В Дніпровському районі Києва на призупиненому будівництві комплексу арештованого забудовника Войцеховського впала конструкція крана. Внаслідок цього одна людина загинула і двоє потрапили до лікарні, йдеться сюжеті ТСН.19:30.

Жінка, яка проживає в одній із секцій недобудованого будинку, каже, що почула сильний гуркіт і визирнула з вікна квартири. "Упала оця карусель, що піднімається по крану. Дивлюся: лежить труп на будівництві. І згори двоє постраждалих. Одного затисло за ногу, і висів", - каже свідок Галина Колодюк.

У Києві внаслідок аварії на будівництві загинула людина

У Києві внаслідок аварії на будівництві загинула людина

Двоє робітників застрягли на майданчику крана на 60-метровій висоті. Їх дістали рятувальники. "Хлопці за допомогою спорядження зняли двох постраждалих. Думаю, проблема пов'язана з порушенням техніки безпеки і технологій кріплення баштового крану", - пояснив керівник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук.

Потерпілих 30 та 36 років госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги в тяжкому стані з політравмами. Загиблому було 50 років. У поліції кажуть, що це був нещасний випадок. Слідчі з'ясовуватимуть усі обставини трагедії. Представники забудовника ситуацію не коментують.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська

Повʼязані теми:

Наступна публікація