У київському ЖК "Олімпійське містечко" здана 1 секція Реклама

У київському ЖК "Олімпійське містечко" здана 1 секція

Місця загального користування виконані за індивідуальним дизайном

Незважаючи на економічну кризу, в останні роки кількість новобудов у Києві та передмісті столиці зростає: інвестиції у квадратні метри залишаються, як і раніше, приваблими для споживачів. Тим більше, що проблема житла є гострою для мільйонів українців, і її потрібно вирішувати.

Але велика кількість новобудов ще не гарантує високих темпів і якості будівництва - часто завершення будівництва і здачі будинку у експлуатацію люди чекають роками. Втім, є й інші приклади - так, перша секція ЖК "Олімпійське містечко" була побудована всього за 14 місяців. Будівництво секції почалося у березні 2014, а 6 червня 2015 інвестори вже отримали ключі від своїх квартир.

16-поверховий будинок  на той момент був готовий на 99%. Так, на 100% виконані зовнішні і внутрішні стіни, зроблено утеплення фасаду, встановлені системи опалення та водопостачання, монтаж стояків водопроводу і каналізації. По 16 поверх встановлені панорамні вікна і виконана стяжка підлоги. Проведено монтаж квартирних дверей, встановлені поштові скриньки, завершено встановлення ліфту і монтаж даху. Навіть у місцях громадського користування вже виконані оздоблювальні роботи, завершується оформлення вхідної групи.

Всі 125 квартир  секції здані з покращеною підготовкою під внутрішнє оздоблення, що включає, зокрема, встановлення індивідуальних лічильників електроенергії, холодної та гарячої води.

Майбутні новосельці могли обрати індивідуальне планування, але більшість зупинилися на одному з типових варіантів. Що не дивно - адже дизайнери ЖК врахували всі дрібниці і підготували максимально функціональні та продумані рішення для однокімнатних, дво- і трикімнатних квартир. До речі, більшість квартир у першій секції ЖК "Олімпійське містечко" - однокімнатні, їх 94.

В Афінській секції – 125 квартир, більшість з них – однокімнатні

Ключі від квартир майбутнім мешканцям першої секції ЖК вручали відомі спортсмени, зокрема - Світлана Трифонова, багаторазовий призер параолімпійських ігор, а також - сестри-близнюки Вікторія і Ганна Моїсеєнко - багаторазові чемпіонки світу та Європи з таеквондо. Керівник компанії-забудовника "СБ ЛТД" щиро привітав інвесторів 1 секції ЖК "Олімпійське містечко" з отриманням ключів і побажав щасливого і благополучного життя у новому будинку.

З нагоди радісної події забудовник організував справжнє свято з розважальною програмою. Поки дорослі брали участь у веселих конкурсах та розіграші цінних подарунків, дітей розважали аніматори. А потім всіх гостей чекало смачне частування і величезний торт.

Вручення ключів від нової власної квартири - подія особлива. Не випадково, багато хто прийшов з дітьми, знайомими і родичами. Люди не приховували своєї радості.

"Не думала, що так швидко отримаю ключі від власної квартири! Тепер займемося вибором дизайну та купівлею меблів - до Нового року збираємось переїхати", - ділиться планами Наталя. Однокімнатну квартиру їй подарували батьки, на весілля.

"Від знайомих чув чимало сумних історій про те, в якому вигляді здають квартири і будинки. Тому приємно здивований! Все основне у квартирах зроблено, а сам будинок підключений до інженерних мереж - роби ремонт, заїжджай і живи", - говорить Володимир, власник двокімнатної квартири.

"Тут дуже вдале місце розташування. До центру хвилин 15 на машині, поруч Голосіївський парк, види з вікна просто чудові! Дуже задоволена, що встигла вкласти гроші ще на етапі будівництва, а то їх би "з'їла" інфляція", - розповідає Валентина Петрівна, домогосподарка.

Ключі від квартир вручали відомі спортсмени. На фото – сестри Моісеєнко

Треба зауважити, що будівлю зведено за технологією монолітно-каркасного будівництва з використанням сучасних матеріалів - наприклад, кладка стін виконана з якісного екологічно чистого газобетону, зроблено утеплення фасаду, встановлена сантехніка виробництва Німеччини, Італії та Польщі, дах виконаний за технологією мембранної покрівлі. Приємно також, що біля  ЖК є велика парковка і власний сквер.

Слідом за першою секцією, яка називається Афінська, будується друга - Римська. Її планують здавати у вересні. А всього в ЖК "Олімпійське містечко" 10 секцій, тож місця вистачить усім.

Наступна публікація