У київському метро через псевдомінера евакуювали 650 осіб

У київському метро через псевдомінера евакуювали 650 осіб

Фото: ТСН.ua

Інформація про замінування не підтвердилася.

Київські правоохоронці отримали повідомлення про замінування станцій метро "Арсенальна" та "Театральна" близько 17-ї години, але пізніше жодних небезпечних предметів не виявили.

Про це у Facebook повідомляє начальник відділу комунікація поліції Києва Оксана Блищик.

Аби перевірити інформацію про небезпеку, на місці працювали кінологи та вибухотехники. Поліція евакуйовувала пасажирів. Станції працювали лише на вихід. Подія була зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень управління поліції у метрополітені. Оперативні служби працюють над встановленням особи, яка повідомила про замінування.

Пізніше у результаті ретельної перевірки жодних небезпечних предметів правоохоронці не виявили. Усього за час обстеження евакуйовано 150 та 500 осіб із двох станцій метро.

Роботу станцій нині відновлено.


Розпочато кримінальне провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у травні у Києві закрили на вхід станцію метро "Вокзальна". Найближчі чотири місяці там ремонтуватимуть ескалатор.

"Вокзальна" – одна із найменших і водночас найзавантаженіших станцій столичної підземки. Саме звідти роз'їжджаються столицею пасажири центрального залізничного вокзалу.

Вокзальну закриватимуть на вхід у години пік у будні з 7:00 до 9:00 та з 16:00 до 19:30.

Завершити капітальний ремонт ескалаторів планують 6 вересня.

У Києві частково обмежили транспортний та пішохідний рух

У Києві частково обмежили транспортний та пішохідний рух

Повʼязані теми:

Наступна публікація