У київській лікарні чемпіон з боїв без правил побив 3-х лікарів

У київській лікарні чемпіон з боїв без правил побив 3-х лікарів

Пацієнт-бешкетник написав заяву в міліцію про те, що його побили медики / Фото: Wikipedia

Медики хотіли надати допомогу п'яному побитому чоловікові, але самі "потрапили під роздачу".

У Києві чемпіон з боїв без правил побив трьох лікарів, які збиралися його лікувати. Про це пише "Комсомольская правда в Украине".

Інцидент стався в клінічній лікарні №17 (Лабораторний провулок, 14-20). Близько половини восьмої ранку "швидка" привезла побитого чоловіка в стані сильного алкогольного сп'яніння. З його п'яних пояснень лікарі розібрали тільки те, що хлопця побили на заправці і нібито відібрали барсетку і пістолет.

Медики насилу зробили рентген. У постраждалого діагностували травму грудної клітини і кисті. Оскільки пацієнт був при свідомості і за ним потрібен був ретельний догляд, його вирішили відвезти в реанімацію, щоб поставити антиалкогольну крапельницю.

За словами хірурга Юрія Неділі, чоловік якийсь час лежав на каталці тихо, але потім раптом став матюкатися, схопився і накинувся на лікарів.

"Спочатку він ударив в живіт 55-річну санітарку, вона впала. Кілька разів двинув по голові медбрата, а потім ще одного доктора в грудну клітину і в обличчя. Я знаходився поряд в ординаторській і, коли вийшов у коридор, спробував допомогти колегам, але відразу отримав удар в голову. Було видно, що він натренований, завдавав професійні удари - кожен, хто потрапляв йому під руку, відразу ж падав...", - розповів Неділя.

На шум збіглися колеги з реанімації. Всімох чоловікові заламали руки, прив'язали до каталки, після чого викликали наряд міліції. Поки їхали правоохоронці, чоловік розповів, що він колишній співробітник "Беркута" (спецназ МВС), а ще воював у Чечні, вигравав різні турніри з боїв без правил.

"Дізнавшись про здібності нашого пацієнта, міліціонери не ризикнули його розв'язувати і викликали ще один наряд", - продовжує Неділя.

Бешкетника забрали до Печерського РУВС, а потім відвезли в лікарню швидкої допомоги для подальшого лікування. Але він зібрав речі і сам пішов додому. Медики з лікарні №17 написали заяву в міліцію з приводу нанесення побоїв. Юрія Недилю навіть довелося госпіталізувати - у нього закрита черепно-мозкова травма і забої. Лікарі також повідомили "КП", що пацієнт-бешкетник у свою чергу також написав заяву в міліцію про те, що його побили медики.

У Печерському райуправлінні випадок з побиттям медиків підтвердили. "Порушено кримінальне провадження за статтею "Хуліганство" (покарання: штраф - 8500 грн або до 6 місяців тюрми - ред.). Чинним працівником міліції цей громадянин не є", - повідомила помічник начальника Печерського РУВС Наталя Стеценко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація