У Києві затримали наркоторговців з кілограмом метадону та зброєю

Затримані  особи збували наркотичні засоби на території Подільського району міста Києва.

У Києві затримали групу наркоторговців з кілограмом метадону та зброєю.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

"Київською місцевою прокуратурою № 7 спільно з поліцією та СБУ викрито 3 осіб, мешканців м. Бровари, які збували наркотичні засоби на території Подільського району міста Києва", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що потенційні покупці отримували наркотики через так звані "закладки" в обумовлених місцях після перерахування коштів на банківську картку наркодилерів.


"За результатами проведених обшуків за місцем проживання зловмисників та в автомобілі одного з фігурантів виявлено понад  1 кг метадону, орієнтовна вартість якого складає близько 50 тис. доларів США, а також вогнепальну зброю", – додали у прокуратурі.

Наразі вказані особи затримані в порядку ст. 208 КПК України. Також вирішується питання щодо повідомлення  затриманим про підозру за статтею "Незаконне придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів та психотропних речовин з метою збуту, вчиненому за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах".

Ця санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, правоохоронники в результаті оперативно-розшукових заходів вилучили 400 грам метадону на блокпосту в Мангуші. Зловмисник переховував частину партії в своєму задньому проході. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін. Згідно з інформацією, метадон перевозився з Одеси до Костянтинівки для подальшого транспортування до Донецька.

Повʼязані теми:

Наступна публікація