У Києві взяли під варту організатора зухвалого викрадення черниць

У Києві взяли під варту організатора зухвалого викрадення черниць

Організатор викрадення вже відомий

Ніхто зі священнослужителів до кримінальної відповідальності не притягується.

У Києві міліціонери встановили організаторів викрадення черниць з Києво-Печерської Лаври, пише ЛІГАБізнесІнформ , посилаючись на прес-службу МВС України.

Як повідомляють в прес-службі, було встановлено, що протягом 2011-2012 років шахраї, прикриваючись своєю близькістю до церкви, увійшли в довіру до громадян і, під приводом придбання дорогих авто зі знижками, заволоділи грошима в особливо великих розмірах.

Ошукані люди, вважаючи, що їхні гроші можуть зберігатися в Свято-Покровському жіночому монастирі, 14 червня 2013 року організували викрадення черниць.

У МВС повідомляють, що організатор викрадення вже відомий. Йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Ніхто з священнослужителів до кримінальної відповідальності не притягується.

Нагадаємо, настоятелька Свято-Покровського монастиря Калісфенія (Тетяна Шамайло) та її помічниця Катерина самі повернулися в монастир після чотириденної відсутності. Настоятелька з помічницею пропали пізно ввечері 14 червня, коли пішли у Києво-Печерську лавру на зустріч зі священиком. А після цього зникли без вісти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація