У Києві водій під дією наркотиків влетів у машину поліцейських

У Києві водій під дією наркотиків влетів у машину поліцейських

У Києві водій під дією наркотиків влетів у машину поліцейських

Фото: facebook.com/Патрульна-поліція-України

Аварія сталася, коли патрульні оформлювали ДТП.

У Києві на проспекті Бажана водій з ознаками наркотичного сп'яніння влетів у патрульне авто. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції України.

Це сталося, коли інспектори патрульної поліції оформлювали ДТП. У поліції переконують, що місце пригоди обгородили за всіма правилами, але водій Volkswagen Polo на швидкості в'їхав в службовий Prius, в якому патрульна складала відповідні матеріали щодо ДТП.

Інспектора доставили в лікарню із забоями м'яких тканин та підозрою на струс головного мозку. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, подібна аварія сталася 27 жовтня 2015 року у Києві на Окружній. Спочатку зіткнулися Daewoo Lanos і вантажівка Renault. На місце інциденту прибув патруль, а через кілька хвилин у задню ліву сторону патрульного авто на швидкості врізався Ford. Як стало відомо, це був патруль найвідомішої і найсексуальнішої полісвумен Києва - Людмили Мілевич. 

 

Водій з ознаками наркотичного сп'яніння влетів у патрульне автоІнспектори патрульної поліції оформлювали ДТП, що стала...

Опубліковано Патрульна поліція України 23 березень 2016 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація