У Києві від початку купального сезону втопилося 5 людей

У Києві від початку купального сезону втопилося 5 людей

Люди купаються і не зважають на небезпеку

Так багато людей за кілька днів у столиці ще не топилося.

П'ятеро осіб втопилося у Києві від початку купального сезону. Один навіть попрощався з життям у ставку Національного парку "Голосіївський". Тіла дівчини, яка загинула у вівторок, не знайшли й досі, - це студентка з Узбекистану. Потонула вона біля столичного Венеційського мосту, — йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Озеро на Троєщині прийняло першу жертву нового купального сезону. 9 травня, тут відпочивала п'яна компанія, один із чоловіків не виплив із озера. Тут немає жодного рятувальника. Вхід у воду – крізь очерет. Але люди і досі тут відпочивають навіть з дітьми. Статистика їх не дуже бентежить. Головне, що пляж був би близько до дому.

Утім, тонуть не лише на дикій природі. За кілька метрів від Венеційського мосту вирішили освіжитися дві сестри з Узбекистану. Тут поруч офіційний пляж. Але була п'ята ранку. Очевидцям вдалося одну дівчат врятувати. Її сестра, на жаль, потонула. Водолазно-пошукові роботи тривали досить довго. Але її не змогли знайти, тому що там дуже швидка течія.

Тут є тимчасовий понтонний міст. Навколо нього утворюється вир одразу в кількох місцях.

Один рятувальник тим часом знаходиться біля дитячого пляжу. Через понтон йому не переплисти. Зате на іншому боці відкрили медпункт. Медсестра каже: утоплених, хвалити бога, ще не витягала.

Щодня рятувальники катаються Дніпром уздовж Києва, щоб шукати: хто, де і як неправильно купається. Неправильних місць у Києві багато. Проте вигнати людей із теплої водички неможливо.

Кореспондент ТСН Станіслав Фещенко

У Києві від початку сезону втопилися 5 людей

У Києві від початку сезону втопилися 5 людей

Повʼязані теми:

Наступна публікація