У Києві весь транспорт зупинять на одну хвилину

У Києві весь транспорт зупинять на одну хвилину

У Києві дороги застигнуть на 1 хвилину / Фото: УНІАН

ДАІ може організувати тотальну зупинку автомобілів та пасажирських автобусів 6 листопада.

Наступного тижня, 5-6 листопада, рух транспорту в столиці буде обмеженим у зв'язку з відзначенням 70-ї річниці визволення Києва від фашистських окупантів.

Так, 5 листопада з 21:00 до 23:00 проїзд буде заборонено на вул. Хрещатик від Європейської до Бесарабської площі. Ця ж ділянка буде закрита для руху автотранспорту і 6 листопада з 8:00 до 12:30.

З 12:30 до 22:00 6 листопада діятиме заборона руху транспорту на ділянці від вул. Інститутської до Б. Хмельницького.

Також у разі необхідності може бути тимчасово призупинений рух транспортних засобів під час урочистої ходи до могили Невідомого солдата, що відбудеться 6 листопада з 10:00 до 11:30 за маршрутом: вул. М. Грушевського (від Кріпосного провулку) – Арсенальна площа – площа Слава – вул. І. Мазепи – вул. Лаврська (до Лаврського провулку).

Крім того, столична влада проситиме ДАІ сприяти в організації на вулично-дорожній мережі Києва призупинення руху транспортних засобів упродовж 1 хвилини та подання ними звукового сигналу о 12:05 6 листопада. Зупинить рух у цей час і пасажирський транспорт загального користування, окрім метрополітену.

Нагадаємо, що Кабмін дозволив зробити 6 листопада вихідним днем у Києві. Вихідний буде в Київської міськадміністрації і підприємств, які перебувають у комунальній власності.

Повʼязані теми:

Наступна публікація