У Києві в гуртожитку стався вибух: один загинув і двоє тяжкопоранених

У Києві в гуртожитку стався вибух: один загинув і двоє тяжкопоранених

Через вибух у гуртожитку загинув один чоловік, а ще двоє отримали поранення / Фото: МВС

Що стало причиною вибуху, у міліції поки остаточно не визначили.

Сьогодні о пів на п'яту ранку в гуртожитку по вулиці Саперне Поле в Печерському районі Києва стався вибух – загинув 25-річний чоловік, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба столичної міліції.

"Прибувши на місце події, працівники міліції зафіксували звернення охоронника  гуртожитку, який пояснив, що о 04:33 почув нібито вибух. Він одразу поспішив піднятися на верхні поверхи. В цей час йому назустріч йшов комендант гуртожитку, який повідомив, що сталася надзвичайна подія і що необхідно викликати "швидку допомогу" та працівників міліції", - ідеться в повідомленні міліції.

25-річний мешканець гуртожитку загинув на місці. Ще двох - 1969 та 1985 років народження - у тяжкому стані лікарі забрали до реанімації.

"Працівники слідчо-оперативної групи оглянули місце події та опитали мешканців і співробітників гуртожитку. Вилучене направлено на експертизу. Вказану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 119 КК України "Вбивство через необережність". На даний час триває досудове розслідування", - зазначила начальник прес-служби столичної міліції Юлія Мусташ.

Що саме стало причиною вибуху, правоохоронці поки не говорять. Еspreso.tv зазначає, що вибух стався в гуртожитку заводу ім. Патона, а причиною вибуху стала граната.

Нагадаємо, вчора ввечері стався вибух біля готелю "Київ" - біля нардепа Андрія Парубія вибухнула граната.

В МВС розповіли подробиці вибуху у гуртожитку в Києві

В МВС розповіли подробиці вибуху у гуртожитку в Києві

Повʼязані теми:

Наступна публікація