У Києві скоротили робочий день і закриють садочки та школи через їдкий дим

У Києві скоротили робочий день і закриють садочки та школи через їдкий дим

У Києві у школах та садочках скоротили робочий день через смердючий дим / Фото: vk.com/troyeshchyna_array

На їдкий дим скаржаться мешканці різних районів. 

У четвер, 3 вересня, у столичних школах та садочках через їдкий сморід та дим скоротили робочий день. Завтра навчальні та дошкільні заклади взагалі не працюватимуть, йдеться у сюжеті "Сніданку з 1+1"

Відповідне рішення ухвалили в КМДА через масштабні лісові пожежі і дим, що окутав столицю. Окрім того, київська влада радить людям обмежити перебування на вулиці.

Лікарі ж нагально просять не відкривати вікна, не вмикати кондиціонери без спеціальних фільтрів та за можливістю виїхати із Києва. 

Наразі міська влада вживає низку оперативних заходів, щоб знизити вміст небезпечних речовин у повітрі. За словами заступника голови КМДА Петра Пантелєєва, міська влада звертається до власників автотранспорту з проханням за можливості не користуватися приватними авто. А великим вантажівкам буде обмежений доступ до столиці.

Також у місті буде організовано полив вулиць та дворів у посиленому режимі.

Нагадаємо, поблизу Броварів горить 5 гектарів лісу. Одразу три підрозділи пожежників з Києва, Броварів і Борисполя намагаються загасити вогонь. Серед імовірних версій масштабної лісової пожежі під Києвом є підпал.

Повʼязані теми:

Наступна публікація