У Києві у купі бруду на старих складах виготовляли лаваші для шаурми

У Києві у купі бруду на старих складах виготовляли лаваші для шаурми

Їжу виготовляли у занедбаних цехах

Продавці східної їжі переконують, що нічого страшного у ситному перекусі немає.

У столиці ветеринарна міліція накрила підпільний цех з виготовлення лавашів. Саме їх постачали у ятки по всьому місту, де продають шаурму, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30

У Києві лаваші виготовляли фактично на смітнику із елементами житлової площі: тут кілька місяців жили і готували не тільки для себе. Готовий продукт розходився містом по ятках з фаст-фудом. У купі бруду на старих складах працювали два працівники, котрі не проходили медогляд, бо не мають навіть громадянства.

Продавці шаурми кажуть, що клієнти на їхню їжу не скаржаться. Проте на камеру говорити не хочуть, документи не показують і додають, що російську мову не розуміють. Додають лише, що у вуличній їжі немає нічого страшного, це просто ситний перекус: куряче мʼясо, салат, соус білий часниковий та червоний.

Проте у соусах намішано невідомо що, а мʼясо для шаурми теж вилучили.

Прихильники вуличного перекусу запевняють, про все знають. Мовляв, що тут страшного, швидко поїли і побігли далі. Кажуть, що вчора куштували східну їжу і залишилися живими. Додають, що треба знати, де брати. Та, наприклад, лаваш з викритого цеху, за словами правоохоронців, привозили в одну з найпопулярніших мереж фаст-фуду.

Нагадаємо, що у Донецьку продають хліб з хробаками, цвяхами, тарганами та мишами

Кореспондент ТСН Людмила Бадалян.

У Києві міліція накрила підпільний цех виготовлення лавашів

У Києві міліція накрила підпільний цех виготовлення лавашів

Повʼязані теми:

Наступна публікація