У Києві спіймали прокурора, який керував автомобілем під дією наркотиків

У Києві спіймали прокурора, який керував автомобілем під дією наркотиків

Фото: Facebook/Киев Оперативный

Правоохоронець відмовився від проходження медогляду.

У Києві патрульні поліцейські зупинили автомобіль з працівником прокуратури, у якого спостерігалися ознаки наркотичного сп'яніння.

Про це повідомляється на сторінці спільноти "Київ Оперативний".

За даними спільноти, поліцейські зупинили "Ford Focus" із прокурором на вул. Набережно-Лугової. Після цього водія повезли на медичне обстеження на вул. Визволителів.

"Київ Оперативний" повідомив, що прокурора звати Віталій Куц - він син проректора Національної академії прокуратури України Віталія Куца. За даними спільноти, він раніше притягувався за зберігання наркотиків бутират.

Спікер патрульної поліції Києва Юлія Коваль в ефірі телеканалу "112 Україна" підтвердила цю інформацію. За її словами, патрульні зупинили машину за порушення правил дорожнього руху. Після зупинки авто з'ясувалося, що водій має ознаки наркотичного сп'яніння. Його відвезли до медичного закладу, але він відмовився від медобстеження.

Поліцейські склали на чоловіка адмінпротокол за ст. 130 Кодексу про адміністративні правопорушення України (водіння автомобілем в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння або відмова від медогляду на стан алкогольного або наркотичного сп'яніння).

"За попередньою інформацією, водій цього автомобіля - працівник обласної прокуратури. Автомобіль водія був евакуйований на штрафмайданчик", - сказала Юлія Коваль.

Повʼязані теми:

Наступна публікація