У Києві скривавлений військовий АТО затримав грабіжника, який напав на нього

У Києві скривавлений військовий АТО затримав грабіжника, який напав на нього

Фото: ГУ Національної поліції України у місті Києві

Поплічникам нападника вдалося втекти, їх розшукують правоохоронці.

У Києві в Солом'янському районі ввечері невідомі напали на військового, який нещодавно повернувся із зони АТО, та пограбували його.

Про це повідомили у столичному відділі комунікації поліції.

За словами потерпілого, декілька днів тому він залишив свій автомобіль на стоянці та повертався додому, коли до нього підійшла жінка і попросила закурити. Поки чоловік шукав цигарки, підійшов інший чоловік і почав погрожувати ножем. Потім військовий раптово відчув удар пляшкою по голові ззаду, і його почали бити ще двоє невідомих, в результаті АТОвець упав у напівпідвальне приміщення.

Фото: ГУ Національної поліції України у місті Києві

Трійця нападників відібрала у чоловіка смартфон та гаманець із грошима і кинулася навтьоки, проте військовий почав їх наздоганяти, попри те, що зловмисники погрожували йому ножем та пляшкою. Бійцю АТО вдалося затримати одного з розбійників, після чого він викликав поліцію.

Затриманим виявився раніше судимий житель Запорізької області без постійного місця проживання, якому за розбійний напад "світить" до 10 років позбавлення волі.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження, триває розшук інших співучасників злочину.

Нагадаємо, раніше на парковці торгового центру Києва невідомі влаштували стрілянину та обікрали чоловіка. Потерпілого із вогнепальними пораненнями руки, шиї та голови забрала швидка допомога.

Повʼязані теми:

Наступна публікація