У Києві скоїли замах на життя Вадима Рабиновича

У Києві скоїли замах на життя Вадима Рабиновича

На життя Рабиновича скоєно замах / Фото: sport.segodnya.ua

Від потужного вибуху у сусідніх будинках вилетіли шибки.

Сьогодні, 4 березня, в Києві, приблизно о 15:36 в районі метро "Кловська" (вул. Мечникова) скоєно замах на життя співголови Європейського єврейського парламенту, президента Всеукраїнського єврейського конгресу, відомого бізнесмена Вадима Рабиновича.

Повідомляється, що у його автомобіль, який виїжджав із двору офісу, з боку порожнього сусіднього будинку було кинуто вибуховий пристрій. Автомобіль постраждав. Величезної сили вибух був чутний на всій вулиці Мечникова, в деяких будинках вибито шибки, спрацювала сигналізація багатьох автомобілів на довколишніх стоянках.

Подробиці НП з'ясовуються, на місце оперативно прибула група співробітників правоохоронних органів.

Співробітники правоохоронних органів оточили місце вибуху і опитують свідків. Одна з жінок у присутності правоохоронців і ЗМІ повідомила, що бачила чоловіка середнього зросту, років 30, в бейсболці, що прикривала більшу частину обличчя, який після гучного вибуху кинувся бігти у бік будинку на вулиці Первомайського і зник у дворику. Інші очевидці описують силу вибуху - вона була такою могутньою, що в будівлях, розташованих по периметру місця події, вилетіли шибки, спрацювала сигналізація на стоянках автомобілів. 

Кореспондент ТСН Станіслав Фещенко повідомляє з місця пригоди, що унаслідок вибуху Рабинович не постраждав. Також помітно, що немає слідів від вибуху на самій автівці, у яку кинули пристрій. Її наразі оточили спеціалісти.

У приймальні Вадима Рабиновича вже підтвердили факт вибуху його автомобіля. Бізнесмена допитують слідчі.

За попередніми даними правоохоронців, у його "Лексусі" міг вибухнути вибухпакет.

Повʼязані теми:

Наступна публікація