У Києві шахраї викинули на вулицю подружжя, відібравши в них квартиру

У Києві шахраї викинули на вулицю подружжя, відібравши в них квартиру

Через зловживання алкоголем подружжя залишилося без квартири.

Андрій Сухомлин та його дружина тепер мешкають під балконом.

У столиці чоловік віддав батьківську двокімнатну квартиру в спальному районі менше, ніж за сто тисяч гривень, а також земельну ділянку з дачею під Києвом. Андрій Сухомлин сам підписав усі документи, тепер пояснює, що домовлявся з шахраями зовсім про інше. На додачу він був напідпитку. Чоловік зі своєю цивільною дружиною зловживають алкоголем, цим і скористалися аферисти. Горе-подружжя тепер лишилося на вулиці, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Ніша під балконом - замість двокімнатної батьківської квартири в Києві. Із пожитків - лише пакет зі шматтям та договір про продаж помешкання.

Андрій та його супутниця життя доводять - їх ошукали. Вони думали, що не віддають квартиру, а рятують її. Про небезпеку йому повідомила невідома жінка, яка нібито хотіла допомогти.

"Вона каже: "Я зайшла в комп'ютер на торги і ваша квартира виставлена на продаж". Вона каже, що так і так, ми укладаємо договір, я виплачую. А ми з Надею домовилися, що ми віддаємо їй землю", - розповідає жертва афери Андрій Сухомлин.

Квартира і справді була під арештом. Сума, яку державні виконавці мали стягнути - близько півсотні тисяч гривень за скоєну ДТП. Ще був борг за комунальні послуги. Усе це незнайомці сплатили. Дали господарям 7 тисяч гривень і зникли.

Тепер до житла Андрієві зась. Замки змінені, проведена сигналізація. Речі з приміщення винесли без відома господарів. Усе бачив друг покійного Андрієвого батька, дядько Василь.

"Газельку підігнали і все в неї завантажили", - розповідає він.

Зрештою, до міліції із заявою звернувся сам Андрій.

"Ми будемо перевіряти це все. Можливо, це шахрайство, можливо це самоправство, можливо, це не виконання цивільно-правових відносин. Ці всі моменти ми маємо довести, що справді ці люди в нього хотіли відібрати шахрайським шляхом квартиру. Це дуже важко", - каже прес-секретар міліції Києва Ірина Левченко.

Наразі міліціонери з'ясовують і долю дачі. На неї Андрій начебто оформлював доручення. Зізнається, що був тоді на підпитку. Зараз горе-господар ще й переховується. Люди розповідають, що в районі його шукають невідомі чоловіки.

Нагадаємо, екс-посадовець Міноборони виселяє сім'ї бійців АТО на вулицю.

Кореспондент ТСН Оксана Муляр

У столиці чоловік віддав батьківську 2-кімнатну квартиру менше, ніж за сто тисяч гривень

У столиці чоловік віддав батьківську 2-кімнатну квартиру менше, ніж за сто тисяч гривень

Повʼязані теми:

Наступна публікація