У Києві радикали переконують, що погром у готелі "Турист" спровокувала міліція

У Києві радикали переконують, що погром у готелі "Турист" спровокувала міліція

Активісти вели себе агресивно

Нині невідомо, хто відповідатиме за погром.

У Києві півсотні молодиків у камуфляжі і масках розгромили готель "Турист" на лівому березі. Там саме обирали голову ради Федерації профспілок, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Готель "Турист" тепер має зовсім не туристичний вигляд - на вході купа скла, усе розбите, меблі розкидані. Міліція проводить у готелі слідчі дії.

А кілька годин тому тут побувало півсотні радикалів у масках. Вони хотіли потрапити на засідання ради Федерації профспілок України. Там обирали голову профспілки. Міліція активістів не пропустила, мотивуючи тим, що процедура таємна. Після цього активісти почали себе агресивно вести, кинули димову шашку у бік працівників міліції, розбили вхідні скляні двері та увірвалися в хол готелю.

Очільником профспілчан обрали Григорія Осового, який до цього був виконувачем обов'язків. Проти його кандидатури виступав депутат Київради Ігор Мосейчук, який теж був присутній на погромі. Коли намагався потрапити всередину, каже, що його вдарили і відкинули. Міліція почала першою - це запевняє голова радикальної соціал-національної асамблеї Ігор Криворучко. Правоохоронці начебто кидали пляшки зсередини.

У Києві молодики у камуфляжі розгромили готель "Турист"

У Києві молодики у камуфляжі розгромили готель "Турист"
 

Очевидці кажуть, що саме хлопці у масках почали штурм.

Нині невідомо, хто відповідатиме за погром. Поки що міліція розпочала два кримінальні провадження.

Нагадаємо, що в Одесі пікет під консульством РФ закінчився бійкою поміж людьми в масках та приватними охоронцями

Кореспондент ТСН Тетяна Лазарчук.

Повʼязані теми:

Наступна публікація