У Києві просто з Хрещатика зникли дві дівчини

У Києві просто з Хрещатика зникли дві дівчини

Міліція шукає зниклих у центрі Києва дівчат

Уже кілька днів міліція не може знайти дівчат.

У Києві розшукують двох зниклих дівчат. 15-річна Даша Огаркова і 17-річна Саша Шелест ще тиждень тому поїхали на Хрещатик святкувати день народження і додому не повернулися, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Наступного дня їх бачили у Святошинському районі в компанії 40-річного знайомого. Куди вони поїхали далі – невідомо.

Рідні з'ясували, що 25 серпня телефон однієї з дівчат мобільний оператор зафіксував на площі Тараса Шевченка. Більше – жодної інформації.

"У Саші своїй на 100% упевнена в тому, що підвести свою родину, похилого віку батька та мене вона не могла. Це жорстоко. Я дуже переживаю за те, що з нею відбувається і молюся Господу, що все минеться, і живі та неушкоджені повернуться додому", - каже родичка зниклої дівчини Віра Шелест.

У міліції розповідають, що подруги зникають уже не вперше. Обидві навіть були у виправному закладі, де, власне, і познайомилися.

"Дуже рано про щось говорити, тому що зараз тривають оперативно-пошукові заходи, тобто це йде відпрацювання території, перевіряються друзі, знайомі, перевіряють контакти", - пояснила речниця Деснянського райуправління столичної міліції Юлія Давиденко.

Раніше цього літа повідомлялося, що під Києвом зникли двоє хлопчиків.

У Києві розшукують двох зниклих дівчат

У Києві розшукують двох зниклих дівчат

Повʼязані теми:

Наступна публікація