В Печерському ландшафтному парку флористи розкривають "квіткові" секрети Новини компаній

В Печерському ландшафтному парку флористи розкривають "квіткові" секрети

Плетіння бутоньєрки

Понад 300 тисяч квітів перетворились на дивовижні флористичні композиції.

Дізнатися усі "квіткові" секрети можна у Печерському ландшафтному парку, де в ці дні проходить 58-а щорічна виставка квітів. Гості виставки зможуть побачити і "Море казкових мрій", і "Солодкі сни" і навіть "Політ до мрії", створені з живих рослин.

У перші дні роботи виставки її відвідали тисячі киян та гостей міста. Одна з найпопулярніших експозицій - "Романтичний сад Raffaello", створений професійними флористами. Тут встановлено унікальний романтичний символ - білосніжні гойдалки, повиті плющем та квітами. Вони затишно розмістилися в квітковому саду з елегантним фонтаном і ніжними квітковими композиціями.

На створення цієї експозиції флористів надихнула краса і глибокий символізм бутоньєрки, кожна квітка в якій наділена особливим змістом. Ще здавна наявність маленького букетика в петлиці у молодої людини означало, що його серце зайняте, а бутоньєрку йому підносила його дама серця.

Романтичний сад

Дізнатися більше про значення квітів, а також почути романтичні історії, пов'язані з ними, можна відвідавши майстер-класи біля експозиції Романтичний сад на вихідних з 11.00 до 19.00. Професійні флористи також навчать киян власноруч створити романтичний букетик з живих квітів для коханої людини.

Відвідувачі виставки квітів
"Проведення таких майстер-класів - це можливість спрямувати погляд людини на красу, і в той же час відкрити в собі нові творчі здібності, - розповідає флорист Аріна Полякова. - Важливо показати напрямок, щоб побачити природу в іншому ракурсі: кожен листочок, кожна гілочка можуть зіграти певну роль у нашому житті".

Виставка квітів у Печерському ландшафтному парку буде радувати киян та гостей столиці до 15 вересня 2013 року.

Наступна публікація