У Києві процвітає паркувальний рекет: людям погрожують та вимагають гроші на очах у міліції

У Києві процвітає паркувальний рекет: людям погрожують та вимагають гроші на очах у міліції

З українців деруть гроші та погрожують за паркування авто / Фото: ТСН.ua

"Паркувальні рекетири" заполонили вулиці міста та не дають проїхати ні лікарям, ні пожежникам.

Вулиці столиці заполонили паркувальники-рекетири. Вони деруть гроші з людей за незаконні паркувальні місця, встановлюють дорожні фішки та погрожують "нашкодити", якщо хтось насмілиться припаркуватися без оплати їхніх послуг. І все це відбувається на очах у міліції, йдеться в сюжеті Грошей.

Відмовити дорожнім рекетирам собі дорожче. При чому, якщо раніше таке свавілля було лише вздовж доріг, нині фішки та рекетири перебралися у двори. І виживає тут лише сильніший.

Журналісти, для експерименту, поставили в дворі одного з будинків стареньку Волгу. За деякий час після того на місце парковки приїхали невідомі, поставили там фішки (які можуть встановлювати лише міліціонери) та почали проганяти "власника" Волги.

"Ви розумієте російську мову? Коли хтось приїжджає та починає тут бушувати, то бушувати починаємо і ми. Тому, спокійно приберіть машину. Якщо хочете, влаштуємо проблеми. Я помічник депутата. Я вам це швидко організую", - заявив невідомий.

У Києві процвітає паркувальний рекет

У Києві процвітає паркувальний рекет

І схожі ситуації відбуваються в усьому місті. Навіть перед носом у даішників.

Нагадаємо, що в Дніпропетровську чоловіка забили до смерті за паркування авто біля під'їзду. На чоловікові не знайшли живого місця – все сталося просто у дворі багатоповерхівки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація