У Києві представлять більше 130 навчальних закладів з 25 країн

У Києві представлять більше 130 навчальних закладів з 25 країн

У Києві представлять 130 освітніх закладів / Фото: twitter.com/TVKeep

У столиці пройде найбільша в Україні виставка, присвячена закордонним освітнім програмам.

2 та 3 лютого в столичному готелі Hyatt Regency відбудеться наймасштабніша на сьогодні подія у сфері закордонної освіти - міжнародна виставка "Канікули, школи і коледжі за кордоном", на якій буде представлено більше 130 шкіл, коледжів, вузів, підготовчих і мовних курсів з 25 країн.

Це на сьогоднішній день наймасовіша і широкоформатна подія, в рамках якої паралельно буде проходити кілька заходів для школярів, студентів та їхніх батьків.

На виставці буде працювати Консультаційний центр міжнародного освітнього агентства DEC education, де відвідувачі зможуть підібрати для себе навчальний заклад, отримати консультацію за всіма програмами, представленим на виставці, відповісти на питання щодо надходження та організації поїздки.

Представники навчальних закладів будуть проводити особисті зустрічі з відвідувачами виставки, розкажуть про умови вступу та навчання, спеціальності, стипендії, розцінки і кар'єрні перспективи.

Також відвідувачі зможуть безкоштовно відвідати майстер-класи та тренінги провідних психологів і тренерів на актуальні для підлітків та студентів теми: "Як підготуватися до іспиту IELTS за 7 тижнів?", "Ейдетика - особливий характер пам'яті, або як пам'ятати всі", "Психологія конфліктів і вирішення конфліктних ситуацій", "Успехологія", "Як правильне фінансове виховання в дитинстві впливає на ставлення до життя і бізнесу в майбутньому?", "Як допомогти дитині вибрати професію?", "Управління часом для молодих людей 14-18 років" і інші.

Ряд представників зарубіжних навчальних закладів додатково проведуть тематичні семінари та відкриті уроки, присвячені практичним аспектам навчання в іншій країні: від відмінностей у навчальному процесі до хитрощів надходження в провідні університети світу.

Деякі учасники презентуватимуть стипендії та реєструвати претендентів серед відвідувачів виставки.

Організатор виставки - міжнародне освітнє агентство DEC education - офіційно представляє учасників виставки в Україні і надає послуги з оформлення і вступу в ці та інші навчальні заклади.

Вхід на виставку безкоштовний, за попередньою реєстрацією.

Повʼязані теми:

Наступна публікація