У Києві поліція затримала чоловіка, який вимагав від подружжя $ 30 тисяч

У Києві поліція затримала чоловіка, який вимагав від подружжя $ 30 тисяч

Зловмисника піймали, коли він дістав зі схованки пакет з грошима. / Фото: facebook.com/o.tereshchuk

Чоловікові загрожує до 10-ти років в'язниці з конфіскацією майна

Київська поліція затримала 27-річного чоловіка, який надсилав СМС подружжю з погрозами їхньому синові і вимагав гроші.

На мобільні телефони подружжя з різних номерів приходили повідомлення з вимогами віддати 30 тисяч доларів. Якщо подружжя відмовиться заплатити, невідомий погрожував розправитися з їх 10-річним сином, повідомляють в МВС.

Щоб підтвердити серйозність своїх намірів, зловмисник одного разу підстеріг хлопчика на вулиці і, підійшовши ззаду, сильно вдарив у спину.

"Вимагач дотримувався всіх можливих заходів обережності, навіть кілька разів змінював місця для залишення грошей. Однак оперативники все-таки затримали зловмисника, як тільки той дістав зі схованки пакет з грошима", - розповіли у відомстві.

Під час огляду місця події на землі знайшли мобільний телефон, якого підозрюваний намагався позбутися. З'ясувалося також, що до цього випадку 27-річний киянин не мав проблем із законом.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за статтею 189 – Вимагання, Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 10-ти років в'язниці з конфіскацією майна. Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація