У Києві поліція схопила п'яного водія, який виявився дільничним інспектором

У Києві поліція схопила п'яного водія, який виявився дільничним інспектором

В одній з автівок у Святошинському районі Києва двоє чоловіків розпивали спиртні напої

Він поводився агресивно, по-хамськи та не надавав документів.

У Святошинському районі Києва патрульна поліція схопила дільничних інспекторів районного управління міліції. Один із них у нетверезому стані керував автомобілем, йдеться у повідомленні правоохоронців у Facebook.

"Під час патрулювання до екіпажу звернулися перехожі, що бачили, як в одній з автівок у Святошинському районі Києва двоє чоловіків розпивали спиртні напої, відтак на дорозі може з'явитися п'яний водій. Патрульні оперативно зупинили вказане авто, що вже почало рух проспектом Палладіна. Водій з очевидними ознаками алкогольного сп'яніння поводився агресивно, по-хамськи, документів не надавав, освідування на драгері проходити відмовлявся", - зазначили в поліції.

Згодом до авто підійшов інший чоловік і, вхопивши сумку підозрюваного, почав втікати.

"Мабуть, сподівався, що відсутність документів, допоможе товаришу уникнути відповідальності. Помилився", - йдеться в повідомленні патрульної поліції.

Правоохоронці наздогнали крадія та викликали слідчо-оперативну групу.

Під час патрулювання до екіпажу звернулися перехожі, що бачили, як в одній з автівок у Святошинському районі Києва двоє ...

Posted by Патрульна поліція України on Friday, October 23, 2015

"Обох чоловіків для з'ясування особи доставили до Святошинського РУ. Виявилося, що вони – інспектори цього ж райуправління. Хоча обидва до цього заявляли, що не знають одне одного. На кермувальника складено протокол за ст. 130 КУпАП (водіння у стані алкогольного сп'яніння), а також йому доведеться відповідати згідно ст. 345 ККУ за заподіяння тілесних ушкоджень патрульному. На іншого підозрюваного складено відповідні матеріали згідно зі ст. 343 ККУ щодо втручання в діяльність працівника правоохоронного органу", - зазначили патрульні.

Раніше у Києві затримали "майора міліції", який брутально вилаявся і обплював поліцейських

Повʼязані теми:

Наступна публікація