У Києві під час пожежі на теплотрасі загинула жінка

До гасіння пожежі було залучено 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також близько 15 дюдей особового складу. 

У Києві під час пожежі на теплотрасі на Мінському проспекті загинула жінка.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України в м.Києві.

Зазначається, що сьогодні, 29 березня, о 07:08 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в теплотрасі біля проїжджої частини дороги по Мінському проспекту, 150 А.

На місце події негайно було направлено рятувальників аварійно-рятувального загону спеціального призначення та 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини та одразу ж приступили до гасіння пожежі.

"О 07:44 вогнеборці локалізували пожежу на площі 8 кв. м., а о 07:46 – ліквідували. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили та підняли на поверхню за допомогою триноги тіло жінки 1979 р. н.", – йдеться у повідомленні.

Також внаслідок пожежі згоріли особисті речі безхатченків. До гасіння пожежі було залучено 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також близько 15 людей  особового складу. Причина займання наразі з'ясовується.

Нагадаємо, у Києві в Дніпрі біля мосту Метро дістали потопельника. Як з'ясувалося, тіло чоловіка перебувало на відстані 2 метрів від берега. Рятувальникам довелося діставати його, використовуючи підручні засоби. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація