У Києві під час переслідування грабіжників поліцейські потрапили у масштабну ДТП

У Києві під час переслідування грабіжників поліцейські потрапили у масштабну ДТП

У ДТП за участю поліцейських постраждали п'ять осіб. / Фото: dtp.kiev.ua

Зловмисники на "Range Rover" пограбували чоловіка, який обміняв гроші в обмінному пункті.

У Києві під час переслідування грабіжників поліцейські потрапили у ДТП, в якій постраждали п'ятеро людей, у тому числі і двоє правоохоронців.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу управління Національної поліції у Києві.

У повідомленні говориться, що поліція отримала інформацію про розбійний напад на чоловіка, який обміняв гроші в обмінному пункті. Злочинці під'їхали на автомобілі "Range Rover" і під загрозою вогнепальної зброї забрали у потерпілого гроші.

Патрульні, які прибули на місце події, почали переслідувати зловмисників, але під час переслідування потрапили у ДТП за участю кількох автомобілів. За попередньою інформацією, в аварії постраждало 5 осіб, у тому числі двоє поліцейських.

Портал Dtp.kiev.ua повідомляє, що, тікаючи від погоні, злочинці відправили поліцейський автомобіль в стовп, після чого в аварію потрапили ще дві машини - Сітроен і Форд. Злочинцям вдалося втекти з відібраними незадовго до аварії 70 тис. доларами.

Також за даними порталу, одна дівчина з числа потерпілих перебуває в реанімації.

Наразі поліція розшукує грабіжників, у місті оголошено план-перехоплення.

Нагадаємо, напередодні у Києві патрульні поліцейські зі стріляниною затримали нетверезу жінку, яка збила людину і спробувала втекти з місця злочину. Патрульні відкрили вогонь по колесах - влучили і пробили два колеса. Підозрювана заїхала у двори і зайшла у квартиру - там і була затримана.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація